چگونه خیاط حرفه ای شویم؟

شاید شما هم جزو آن دسته افرادی باشید که به هنر خیاطی علاقه دارند اما اصلا نمی دانید که باید این فعالیت و هنر را باید از کجا شروع کرد و پاسخ به سوال چگونه خیاط حرفه ای شویم؟ است یکی از دغدغه های افراد علاقه مند به خیاطی انتخاب آموزشگاه و کیفیت آموزش های ارائه شده است. بله درست است کیفیت و محتوای آموزش خیاطی بخصوص آموزش آنلاین خیاطی دارای اهمیت فوق العاده بوده و تاثیر چشمگیری در حرفه ای بودن کار یک خیاط دارد.

برخی مراکز، آموزش ها را به گونه ای پیچیده و درهم ارائه می دهند که حتی یک خیاط حرفه ای هم از انجام آنها عاجز می ماند. پس اگر در انتخاب آموزشگاه دقت داشته باشید و به سراغ مراکز معتبر و دارای سابقه درخشان بروید باید به شما تبریک بگوئیم زیرا اولین قدم برای تبدیل شدن به یک خیاط حرفه ای را درست برداشته اید.

برای تبدیل شدن به یک خیاط حرفه ای و ماهر، باید تحمل پشت سر گذاشتن مرارت ها و خستگی های زیادی را داشته باشید. اگر می خواهید به یک خیاط ماهر و به نام تبدیل شوید ما را همراهی نمائید تا نقشه راه یک خیاط ماهر را برایتان شرح دهیم.

چطور می توانم در هنر خیاطی موفق شوم؟

برای تبدیل شدن به یک خیاط موفق یک مسیر مشخص و ثابت شده ای وجود دارد. مهم ترین فاکتورهایی که می تواند در تسریع روند تبدیل شده به یک خیاط ماهر راهگشا باشند عبارت اند از:

1.آموزش و یادگیری: یک خیاط از مبتدی ترین مراحل کار تا پیشرفته ترین مرحله باید اطلاعات خود را به روز نگه دارد و آپدیت آموزشی می تواند در تبدیل شدن به یک خیاط حرفه ای تاثیر داشته باشد.

 

2.آشنایی با انواع متد های خیاطی: اگر می خواهید مسیر حرفه ای شدن را سریع تر به پایان برسانید باید با انواع متد های خیاطی آشنایی داشته باشید.

 

3.خیاطی بدون الگو، ممنوع: کشیدن الگو یکی از چالش های بزرگ خیاطان تازه کار است از رو برخی به سراغ خیاطی بدون الگو می روند. این کار کاملا غلط بوده زیرا خیاطی بدون الگو از نظر تمامی اساتید این حرفه غیر قابل قبول است.

 

4.خیاطی فقط دوخت نیست: خیاطی فقط دوخت و دوز نیست اگر می خواهید در این هنر مهارت بالایی داشته باشید باید اطلاعات خود را در مورد ملزومات و مواد اولیه آن بالا ببرید. یکی از مهم ترین مهارت های خیاطان حرفه ای شناخت دقیق نسبت به پارچه و تناسب آن با مدل می باشد.

بیشتر بخوانید: درآمد خیاطی چقدر است؟

چطور می توانیم به یک چرخ کار ماهر تبدیل شویم

چطور می توانیم به یک چرخ کار ماهر تبدیل شویم؟

ابتدا باید برایتان بگوئیم که چرخ کار و خیاط دقیقا یک شغل نبوده و تفاوت هایی با یکدیگر دارند. از نظر عده ای چرخ کاری و خیاطی یکسان بوده و فعالیت های مشترکی دارند. خیاط به فردی گفته می شود که از صفر تا صد هنر خیاطی را از بر بوده و توانایی انجام تمام فعالیت های مربوط به خیاطی را دارد. اما چرخ کار فقط بخشی از کارهای خیاط را انجام می دهد.

ابزار اصلی کار چرخکار، ماشین دوخت است. چرخکار به وسیله چرخ خیاطی تکه های پارچه را به یکدیگر متصل می کند.

بررسی و راه اندازی ماشین های دوخت و چرخ خیاطی جزو وظایف چرخکار می باشد. اگر شما هم به این شغل علاقه دارید می توانید با فراگیری آموزش های تئوری و عملی به یک چرخکار ماهر تبدیل شوید. اولین و اصلی ترین فاکتور در موفقیت شما، تلاش بی وقفه و شکست ناپذیری است. بسیاری از چرخ کاران ماهر در ابتدا حتی توانایی تنظیم یک چرخ خیاطی ساده را هم نداشتند. یاس و نا امیدی در هنگام شکست، یعنی خداحافظی با علایق و آرزوها.

زندگی نامه یک خیاط های معروف و موفق

یک خیاط حرفه ای شدن کار یک روز، ماه و یا سال نیست. برخی افراد با یکبار شکست به طور کل نا امید و دلسرد می شوند.

اگر می خواهید به یک خیاط ماهر و به نام تبدیل شوید استمرار و شکست ناپذیری را باید شمع و چراغ را خود کنید. هر بار که در کار خود با گره ای مواجه شدید قوی تر از قبل به کار خود ادامه دهید. یکی از راه های استقامت در هر کاری مطالعه در مورد سرگذشت و زندگی نامه افراد موفق در آن زمینه می باشد. هر گاه ناامید شدید بروید و زندگی نامه خیاطان موفق را بخوانید، زیرا این اطمینان را به شما می دهد که با تحمل سختی راه، شما نیز به نتیجه باب میلتان خواهید رسید.

خیاطان حرفه ای چه ویژگی هایی دارند؟

یک مثلی وجود دارد که اگر می خواهی به کسی یا چیزی تبدیل شوی ابتدا سعی کن ادای آن را در بیاوری. تکرار در رفتارهای روزانه می تواند آن را به یک عادت تبدیل کند. عادت های درست همچون شمع را هستند. اگر می خواهید به یک خیاط ماهر و کاربلد تبدیل شوید ابتدا باید در مورد ویژگی های خیاطان ماهر اطلاعاتی را کسب نمائید. در ادامه ویژگی های یک خیاط ماهر را برای شما شرح داده ایم.

1.تفکر طراحی

داشتن تفکر طراحی جزو ویژگی های تمامی خیاطان ماهر است. خیاط ماهر فقط به کسی که مهارت دوخت تمیز داشته باشد نمی گویند. از نظر مشتری یک خیاط ماهر به مثال یک متخصص مجرب است. خیاط باید بتوانید در زمینه یک طرح جذاب و متناسب با سلیقه مشتری ایده و طرح ارائه کند.

2.تخصص فنی

خیاطی فقط برش و دوخت نیست. اگر می خواهید یک خیاط ماهر شوید باید سطح تخصص فنی خود را بالا ببرید. خیاطان حرفه ای معمولا برای کارهای فنی نیازی به کمک ندارند زیرا بر این عقیده هستند که از هر شاخه ای باید به قدر کفایت اطلاعات داشته باشند

3.خوش ذوق

تمامی خیاطان حرفه ای دارای ذوق هنری و استعداد خلق آثار فاخر را دارند. خیاط ماهر مانند آشپزی حاذق است. سرآشپز با مواد اولیه یک هنر خوشمزه را فارغ از دیدگاه خاصی به مشتری ارائه می دهد. خیاطان حرفه ای نیز فقط در پی ارائه یک نتیجه نهایی چشم نواز و خیره کننده هستند.

4.مدیریت زمان

یکی از نکات مورد تاکید از سمت اساتید مدیریت زمان توسط خیاط می باشد. تمامی خیاطان حرفه ای توانایی مدیریت زمان برای تحویل به موقع کارها را دارند. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که خیاطی در تحویل سفارش تاخیر داشته باشد. هر چقدر هم که کیفیت دوخت و مدل بالا باشد باز یک این تاخیر و عدم مدیریت زمان در گوشه ای ذهن شما ثبت خواهد شد.

5.داشتن ارتباط موثر با مشتری

داشتن ارتباط موثر با مشتری می تواند در نتیجه نهایی دوخت تاثیر داشته باشد. معمولا خیاطان از مشتری خود در مورد انتظار نهایی شان سوال می کنند. گاهی نداشتن ارتباط موثر با مشتری سبب می شود تا خیاط اصلا از سلیقه مشتری اطلاعاتی نداشته باشد.

6.آگاهی از مد روز

اگر می خواهید مطمئن شوید که یک خیاط حرفه ای و کاربلد است یا نه، میزان اطلاعات و آگاهی او را از صنعت مد و لباس به چالش بکشید. یک خیاط حرفه ای باید آگاهی و اطلاعات کافی در زمینه مد پوشاک داشته باشد.

7.استفاده از متریال درجه یک

استفاده از مواد اولیه نامرغوب و بی کیفیت برای بالا بردن حاشیه سود جزو خط قرمز ها و ممنوعیت های خیاطان حرفه ای می باشد. تمامی خیاطان حرفه ای پارچه ها و مواد اولیه با کیفیت استفاده می کنند. هیچ نقاشی روی آب طرح نمی زند زیرا می داند که چقدر این کار بیهوده است. خیاط ماهر نیز هنر خود را بر روی مواد اولیه بی کیفیت پیاده نمی کند.

8.اخلاق حرفه ای در کار

داشتن تعهد کاری در شغلی جزو ملزومات حرفه ای شدن است. تعهد کاری و برخورد حرفه ای و مشتری مدارانه می تواند شما را در پیشبرد اهدافتان یاری نماید.

9.داشتن مهارت های پایه

خیاطی هنری بر پایه مهارت های اولیه و اساسی می باشد. خیاطان ماهر شناخت کافی از ابزار ها و مواد اولیه دارند. همچنین داشتن مهارت های عملی برای تبدیل شدن به یک خیاط حرفه ای جایگاه ویژه ای دارد. مهارت در برش، دوخت و دکوپاژ جزو مهم ترین این مهارت ها می باشد.

سوالات متداول

بله هدف اصلی آموزش های خیاطی آکادمی شوکت تبدیل کردن افراد مبتدی به یک خیاط حرفه ای است. اگر هیچ اطلاعات و یا زمینه قبلی از خیاطی ندارید اصلا نگران نشوید. مدرس آکادمی شوکت خیاطی را با به روز ترین تکنیک های آموزش ارائه می دهد. این آموزش ها شامل متد های تلفیقی روز دنیا بوده و از افراد مبتدی علاقه مند در کمترین زمان ممکن یک خیاط حرفه ای و تمام عیار می سازد.

طبیعتا زمانی می توانید خود را یک خیاط حرفه ای بنامید که بر بخش های مختلف خیاطی مسلط باشید. چرخکاری بخشی از وظایف یک خیاط ماهر و حرفه ای می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *